Om betaversjonen

Betaversjonen er ikke tilgjengelige for bruk i USA. Betaversjoner er også utilgjengelige for Huawei-enheter.

Vi ønsker informasjon om opplevelsen din når du bruker de nye funksjonene i produktene våre for mobile enheter, og inviterer deg derfor til å være betatester. Betaversjonen inkluderer nye funksjoner som du får sjansen til å prøve før de er offisielt utgitt.

Vær oppmerksom på at betaversjoner kan være mindre stabile enn den endelige versjonen som senere gis ut til publikum. Du kan støte på problemer som at appen krasjer, at funksjoner som ikke fungerer som de skal eller utilgjengelige tjenester.

Betaversjonen er gratis. Appfunksjonaliteten kan imidlertid være begrenset (for eksempel kan kjøp være utilgjengelig). Les nøye gjennom alle vilkår og betingelser for betaversjonen i lisensavtalen for sluttbrukere.

Du må bare bruke appen i samsvar med funksjonaliteten som tilbys av den installerte versjonen av appen. Du kan se listen over beta-versjoner du bruker ved å gå til Google Play og klikke på Profil > Mine apper og spill > Beta.

Les delen «Beta og abonnementer» nøye før du begynner betatestingen av appen.

Delta i betatesting

Send tilbakemeldinger

Avslutt betatesting